Wednesday, May 27, 2009

Alhamdulillah...InsyaAllah baby boy ;-)


Tiada ucapan yg lebih bermakna melihat permata hati kami membesar di dunianya yg bernama rahim..Alhamdulillah..Allahu akhbar,Subhanallah...
Paling gembira merasa saat dia bergerak..

Alhamdulillah beberapa hari lalu g jmpa dr..mcm tiap2 bulan..semua ok..dr tanya nak tau jantina x..kami kata ok..Alhamdulillah..baby boy..nmpak jelas..;-) patut la ptg2 dia suka main bola kat dlm ni..

skrg dah 5 bulan..tak sabar nak tgu baby boy ni keluar..semoga menjadi pejuang Islam kelak..menjadi kebanggaan di bumi dan di langit kerana ketaqwaan kpdNya..anak yg soleh wa musleh..aminn..

Kesyukuran kpd Allah yg tak terhingga kerana anugerah ini..

p/s : tengah cari nama..kena baca sirah..nak cari nama yg paling bermakna..kiteria :- yg senang sebut,xleh nak panggil singkatan,nama yg mulia,ada cerita ttg peribadi nama tu...siapa ada nama yg nak cdgkan..hehe

1 comment:

pejuang ALLAH said...

salam, dah check jantina ke? best nyer.. suggestion saya , akak bagi la nama sahabat Nabi..